Saelemaekers op Instagram: “Weet nog steeds niet of het afscheid is of vaarwel”

Saelemaekers op Instagram: “Weet nog steeds niet of het afscheid is of vaarwel”

31-08-2023 18:15 Laatste update: 18:41

Alexis Saelemaekers pakt zijn koffers en trekt richting Bolgona. De voormalige back van RSC Anderlecht verlaat AC Milan maar heeft op zijn Instagram-account de Milanese fans nog vaarwel gewuifd. 

Bologna neemt de 24-jarige over van AC Milan. Saelemaekers trekt op huurbasis naar de nummer negen van het afgelopen seizoen. Saelemaekers kon geen basisplaats afdwingen in de ploeg van Stefano Pioli en kiest dan ook voor zekerheid bij Bologna. De fans van Milan zal hij echter wel missen. 

Saelemaekers heeft een afscheidsbericht geschreven op Instagram na zijn uitleenbeurt van AC Milan aan Bologna, die volgend jaar trouwens definitief zou kunnen worden. "Ik ben nooit een man van woorden geweest. Bedankt voor deze jaren samen, ik ben zowel professioneel als als mens gegroeid. Ik heb dit shirt met trots en respect gedragen en ik heb altijd geprobeerd om 100 procent te geven voor mezelf en voor jullie”, schrijft hij in een post. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #AS56 (@alexis.saelemaekers)

“Voor jullie fans die me altijd een thuisgevoel hebben gegeven en altijd jullie warmte hebben getoond. Dank ook aan de club die me dit allemaal heeft laten meemaken! Ik weet nog steeds niet of het afscheid wordt of gewoon vaarwel, maar wat de toekomst me ook brengt. Milan zal altijd in mijn hart blijven!"