'Aparte ontwikkeling: ook PSG-target stopt met trainen in afwachting transfer'

'Aparte ontwikkeling: ook PSG-target stopt met trainen in afwachting transfer'

30-08-2023 12:46

Randal Kolo Muani is de volgende speler die weigert te trainen om een transfer af te dwingen. De Fransman sprak dinsdag uit dat hij dolgraag een overstap naar Paris Saint-Germain wil maken, de club die ook al een bod op hem deed. Een dag later is Kolo Muani ineens nergens meer te bekennen op het trainingsveld van Eintracht Frankfurt.

Frankfurt is in training voor de wedstrijd in de voorronde van de Conference League tegen Levski Sofia. Kolo Muani zal daar ook niet bij zijn, meldt directeur Markus Krösche op de clubwebsite. "We zullen de wedstrijd tegen Levski Sofia zonder hem spelen. Voor ons is het duidelijk: het gedrag heeft geen invloed op de transferactiviteiten. De wedstrijd tegen Sofia is nu het belangrijkste."

Kolo Muani gaf in gesprek met Sky Sport, zelf al aan dat hij graag naar PSG zou gaan. "Ik wil graag naar Parijs en heb de mensen die hierover gaan binnen de club dat laten weten. Ik hoop en wens dat Eintracht Frankfurt instemt met het aanbod van PSG en dat deze stap voor mij mogelijk wordt gemaakt."

Het eerste bod van PSG was een bedrag van 65 miljoen euro, plus spits Hugo Ekitike. Hoe Frankfurt over dit bod denkt is nog niet bekend, maar het niet op komen dagen van Kolo Muani zal hier geen invloed op hebben. Deze week weigerde ook Matheus Nunes nog te trainen in afwachting van zijn transfer en eerder haalden ook spelers als Edson Álvarez, Mohammed Kudus en Antony dezelfde truc uit.