Feyenoord grijpt mis: Juventus kondigt huurdeal aan van Rotterdams target

Feyenoord grijpt mis: Juventus kondigt huurdeal aan van Rotterdams target

28-08-2023 21:32

Matias Soule vertrekt definitief niet naar Feyenoord. Juventus maakt plots bekend dat de talentvolle aanvaller op huurbasis voor Frosinone gaat spelen. De Rotterdammers wilden Soule graag nog huren, maar Italiaanse club was er sneller bij.

Onder andere Voetbal International bevestigde afgelopen weekend de interesse van Feyenoord in Soulé. De komst van de aanvaller leek echter niet heel snel te kunnen komen. Feyenoord moest namelijk sowieso nog meerdere spelers uitlenen om Soulé op huurbasis te kunnen strikken. De Rotterdammers waren daartoe bereid, maar Frosinone en Juve pakten ondertussen door in de deal. Feyenoord blijft dus met lege handen achter.

Soulé is een twintigjarige rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder en schaduwspits uit de voeten kan. De jeugdinternational speelde inmiddels al 21 duels in het eerste elftal van Juventus, waarvan drie in de Champions League. Dit seizoen wacht Soulé nog op zijn eerste minuten op het hoogste niveau. Die kan hij dit jaar dus maken, aangezien Forsinone vorig seizoen wist te promoveren.

Voor Feyenoord was een eventuele komst van Soule er één van de lange adem. Feyenoord heeft aan de buitenkanten al vrij veel opties en voor de positie van aanvallende middenvelder werden Ondrej Lingr en Luka Ivanusec al gehaald. In een eerder stadium werd Soule ook nog voorzichtig gelinkt aan een avontuur bij Fortuna Sittard.