Zaakwaarneemster van Kudus haalt hard uit naar Fabrizio Romano

Zaakwaarneemster van Kudus haalt hard uit naar Fabrizio Romano

28-08-2023 12:32
8

Fabrizio Romano wordt gezien als de transferguru, maar niet iedereen is altijd even tevreden met zijn tweets. Mohammed Kudus trok afgelopen weekend naar West Ham United en Romano vertuurde opnieuw een hoop nieuws rond de transfer. Eén post vond de zaakwaarneemster van Kudus niet echt prettig. 

Jennifer Mendelewitsch, de zaakwaarneemster van Mohammed Kudus, heeft op Twitter (of X) uitgehaald naar Fabrizio Romano. Op dat platform postte de transfergoeroe een foto van Kudus in een privéjet, samen met West Ham United-directeur Tim Steidten en Mendelewitsch. Romano noemde echter alleen de namen van Kudus en Steidten in zijn bericht en dat heeft kwaad bloed gezet bij de zaakwaarneemster van de oud-Ajacied.

'Grappig om alle mannen op de foto te benoemen (een foto die je niet eens zelf hebt gemaakt, maar waar je wel je naam op hebt gezet)', reageert Mendelewitsch. 'Standaard seksisme: here we go!', refereert de agente aan de vaste transferslogan van Romano.

Afgelopen weekend ruilde Kudus Ajax definitief in voor West Ham. De Ghanees voerde eerder ook gesprekken met Brighton & Hove Albion, maar die transfer ketste af. Naar verluidt speelde Mendelewitsch daar een rol in. De zaakwaarneemster staat bekend om haar kiezelharde onderhandelingstechnieken.