'RWDM verlaat piste van Verlinden en gaat voor KVM-aanvaller Ngoy'

'RWDM verlaat piste van Verlinden en gaat voor KVM-aanvaller Ngoy'

27-08-2023 18:49
1

RWDM wist dit seizoen al zes punten te sprokkelen en was al serieus actief op de transfermarkt, maar lijkt nog niet klaar. Het blijft speuren naar versterkingen en hoopt eentje gevonden te hebben bij KV Mechelen.

Het is al even bekend dat men bij RWDM nog wat aanvallende versterking wil. De Brusselse club dacht aanvankelijk aan de komst van Beerschot-smaakmaker Thibaud Verlinden, maar een bod van RWDM werd tot drie keer toe geweigerd door de Kielse Ratten. RWDM heeft dan ook besloten om zich te focussen op andere targets.

Volgens Sudinfo is nu ook Julien Ngoy een piste geworden. De 25-jarige aanvaller begon wel aan het seizoen als basispion bij KV Mechelen, maar was tegen Union SG een bankzitter en zat voor de partij tegen KVC Westerlo zelfs niet in de selectie. Een vertrek bij Malinwa behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Ngoy kan daardoor na één seizoen KV Mechelen alweer verlaten. De aanvaller werd afgelopen zomer transfervrij overgenomen van KAS Eupen, maar wist de vertrokken Hugo Cuypers nooit helemaal doen vergeten. Hij kwam vorig seizoen aan 29 partijen, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en twee assists.