'Vermant kan  rekenen op interesse van Standard en Kortrijk'

'Vermant kan rekenen op interesse van Standard en Kortrijk'

26-08-2023 09:21 Laatste update: 27-08-2023 11:37
24

Romeo Vermant zal binnenkort Club Brugge verlaten. De 19-jarige spits staat in de belangstelling van verschillende Belgische clubs, maar opties in Duitsland lijken het meest concreet, aldus Sacha Tavolieri.

Het is niet bekend welke Belgische clubs interesse tonen. Ook heeft Tavolieri niet gespecificeerd welke Duitse clubs daadwerkelijk interesse hebben.

Vermant verkeert in goede vorm en leidde Club NXT naar een 0-3 overwinning tegen Jong Genk. De spits heeft het echter moeilijk om door te stoten naar de hoofdselectie. Afgelopen seizoen speelde hij slechts 82 minuten in de Jupiler Pro League.

Dit seizoen maakte de aanvaller slechts één invalbeurt in de Jupiler Pro League en speelde hij 9 minuten tegen KV Mechelen. Daarnaast speelde Vermant twee matchen deels tegen Aarhus in de kwalificatie voor de Conference League.

In de Challenger Pro League heeft de in vorm verkerende aanvaller dit seizoen al 3 keer gescoord in 2 wedstrijden.

Update: Dat Vermant op Belgische interesse kon rekenen was al geweten. Volgens Het Laatste Nieuws zijn Standard en KV Kortrijk twee ploegen die de jongeling willen weghalen bij Club Brugge. Het gaat om een uitleenbeurt en geen definitieve transfer.