'West Ham-directeur is in Bulgarije om Kudus-transfer af te ronden'

'West Ham-directeur is in Bulgarije om Kudus-transfer af te ronden'

25-08-2023 11:00

Tim Steidten, de directeur voetbalzaken van West Ham United, is momenteel in Bulgarije om de transfer van Mohammed Kudus officieel af te ronden. Dat meldt Sky Sports vrijdagagochtend. 

Ajax reisde eerder deze week af naar Bulgarije. Daar stond donderdagavond het duel met Ludogorets op het programma. De Amsterdammers wonnen, dankzij een uitblinkende Kudus, met 1-4. Het is naar alle waarschijnlijkheid zijn voorlopig laatste wedstrijd voor Ajax geweest, want de overstap naar West Ham is op een haar na rond. 

Sky Sports weet dat momenteel de laatste plooien worden gladgestreken door Steidten en de vertengewoordigers van Ajax. Als de deal volledig beklonken wordt, dan vliegt Kudus direct naar Londen. Daar zal dan zijn medische keuring plaatsvinden. Mocht dat allemaal doorgang vinden, dan tekent de Ghanese aanvaller een contract voor vijf jaar, met een optie voor nog een jaar. 

Er is nog wat werk te verrichten, meldt Sky Sports. Alle partijen zijn echter voornemens om de deal af te ronden. Bij West Ham wordt Kudus teamgenoten met Edson Álvarez, die onlangs al dezelfde weg bewandelde.