'Lang krijgt rust in Oostenrijk, Vertessen zal zich mogen bewijzen bij PSV'

'Lang krijgt rust in Oostenrijk, Vertessen zal zich mogen bewijzen bij PSV'

15-08-2023 10:23

Na de 4-1 uit de heenwedstrijd hoopt PSV zich dinsdagavond in Oostenrijk tegen Sturm Graz eenvoudig te verzekeren van een ticket voor de play-offs van de Champions League. In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad heeft trainer Peter Bosz geen plek voor Noa Lang. De topaankoop mag even uitblazen.

Zowel in het heenduel tegen Sturm Graz (4-1) als tegen Utrecht afgelopen weekend was er bij PSV een basisplaats voor Noa Lang. De linksbuiten laat zich de laatste wedstrijden behoorlijk gelden in het shirt van zijn nieuwe werkgever, maar lijkt dinsdagavond, in het kader van wat extra rust, te gaan beginnen op de bank. Afgelopen zaterdag werd hij na 67 minuten naar de kant gehaald uit 'voorzichtigheid', zo vertelde hij na afloop in gesprek met de NOS.

Die wissel was vooraf afgesproken en lijkt vooralsnog niet te duiden op iets van een blessure. Het AD verwacht dat Yorbe Vertessen zijn vervanger zal zijn. Verder heeft Bosz ook een basisplek vrij voor Johan Bakayoko en Ismael Saibari, die in ons land in de jeugd van onder meer RSC Anderlecht en KRC Genk heeft gezeten. De aftrap van het duel met Sturm Graz is om 20.30 uur. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Vertessen