Schoofs na RWDM – Mechelen: “Grote ontgoocheling, echt onacceptabel”

Schoofs na RWDM – Mechelen: “Grote ontgoocheling, echt onacceptabel”

13-08-2023 13:04
1

Rob Schoofs, de aanvoerder van KV Mechelen, is zeer kritisch over Malinwa na de nederlaag tegen promovendus RWDM. Mechelen verloor met 1-0 en heeft nu na drie speelronden van de Jupiler Pro League slechts één punt bemachtigd.

Schoofs uit zich zeer kritisch op Mechelen, de aanvoerder meent dat alles verkeerd liep bij Mechelen. “Er zat geen drive in, zowel aanvallend als verdedigend. Op deze manier verliezen is dan ook een grote ontgoocheling, dit is echt onacceptabel”, citeert Sporza Schoofs.

Schoofs vertelt dat er bij Mechelen te weinig voor voor elkaar wordt geknokt. Zowel aanvallend als verdedigend presteert de club nu ondermaats volgens Schoofs. “Het is een beetje zoeken. Maar als het moeilijk loopt, moeten we er samen voor knokken. We moeten nu samen in de spiegel kijken", besluit Schoofs.

Mechelen is op deze manier niet goed aan het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen begonnen. De manschappen van hoofdtrainer Steven Defour hebben volgende week een aardige uitdaging. Het nog foutloze Union SG komt op bezoek.