Odjidja blikt terug op stap naar Hajduk Split: Ik ben hier niet op vakantie

Odjidja blikt terug op stap naar Hajduk Split: "Ik ben hier niet op vakantie"

06-08-2023 19:45
1

Vadis Odjidja koos er op 34-jarige leeftijd nog voor om een nieuw buitenlands avontuur aan te gaan en trok richting Kroatië. Daar komt hij momenteel uit voor de Kroatische topclub Hajduk Split, waar hij meteen indruk wist te maken.

Odjidja is met zijn nieuwe ploeg sterk begonnen aan het seizoen en pakte meteen een zes op zes. Er werd ook met 1-2 gewonnen van aartsrivaal Dinamo Zagreb. In die partij was Odjidja ook meteen beslissend met een assist voor de winnende treffer in blessuretijd.

Leko
De middenvelder voelt zich duidelijk ook goed bij Hajduk Split, waar hij kan samenwerken met trainer Ivan Leko. "Als hij er niet geweest was, denk ik dat Hajduk zelfs niet aan mij gedacht zou hebben", geeft Odjidja aan bij Sportklub.

"Het was voor mij belangrijk om naar een club te gaan waar de coach me kent en me op mijn kwaliteiten wil uitspelen. Split is ook een zeer mooie stad, maar ik weet dat ik hier niet op vakantie ben. Er is werk aan de winkel", klinkt het.

Mogelijk volgt er nog een reünie voor Odjidja, die opnieuw ploegmaat kan worden van Ivan Perisic. De voormalige ster van Club Brugge werd namelijk gelinkt aan een terugkeer naar zijn opleidingsclub Hajduk Split. Hij heeft me niets beloofd, maar hij heeft gezegd dat hij zijn situatie zou bekijken", vertelt Odjidja. "Ik hoop dat hij snel zal komen en dat we weer samen kunnen spelen en plezier maken", besluit hij.