Heftige beelden, Marcelo in shock, breekt per ongeluk been tegenstander

Heftige beelden, Marcelo in shock, breekt per ongeluk been tegenstander

02-08-2023 09:38
7

Het Copa Libertadores-duel tussen Fluminense en Argentinos Juniors eindigde in een drama voor Luciano Sánchez. De 29-jarige vleugelverdediger brak zijn been na een onbedoelde horrortackle van Marcelo. De voormalig Real Madrid-ster was bijzonder aangeslagen.

Marcelo zette op eigen helft een fraaie dribbel in, maar na wat hoogstandjes landde hij op het been van Sánchez. De Argentinos Juniors-speler schreeuwde het uit van de pijn in het Estadio Diego Armando Maradona in Buenos Aires. Ook de 58-voudig Braziliaans international had meteen door dat het been van zijn tegenstander zich in een onnatuurlijke positie bevond. Marcelo zag flink aangedaan en in tranen toe hoe Sánchez van het veld werd gedragen.

Via sociale media sprak Marcelo meteen zijn steun uit. 'Vandaag heb ik zeer moeilijke momenten beleefd op het veld. Ik heb per ongeluk een collega letsel toegebracht. Ik wens je een zo goed mogelijk herstel en alle kracht van de wereld, Luciano Sánchez', schrijft de 35-jarige linksback.

Marcelo werd bestraft met een rode kaart, maar had daar amper oog voor. Het duel werd na een onderbreking van tien minuten alsnog uitgespeeld en eindigde in 1-1.