Kabasele over vertrek Watford: Mijn kinderen zijn opgegroeid als Watford-fans

Kabasele over vertrek Watford: "Mijn kinderen zijn opgegroeid als Watford-fans"

26-07-2023 09:10

Christian Kabasele verruilt Watford voor Udinese. Dat is een flinke switch na 7 jaar trouwe dienst bij de Engelse club. De verdediger vertelde mooie dingen over de periode bij Watford.

"De tijd is gekomen om dit hoofdstuk van mijn leven af ​​te sluiten. Na zeven mooie jaren hier voor mij en mijn gezin, is het tijd om afscheid te nemen", vertelde de verdediger op de clubwebsite van Watford, refererend aan zowel zijn voetbalafscheid als de persoonlijke verandering voor hem en zijn gezin.

"Ik wil je bedanken voor de manier waarop je me hebt verwelkomd en dat je ons allemaal het gevoel hebt gegeven deel uit te maken van deze prachtige club en stad. Samen hebben we veel herinneringen gemaakt", zei de verdediger vol genoegen.

"Er komen veel dingen in me op - de FA Cup-finale was natuurlijk enorm en het was een genoegen om ambassadeur voor de gemeenschap te zijn. Er waren ook moeilijke momenten, maar de hele tijd voelde ik alleen maar liefde", vertelde Kabasele die veel mooie herinneringen ophaalde.

"Ik kwam hier als jonge verdediger en nu vertrek ik als een man met twee kinderen die zijn opgegroeid als Watford-fans. Dit is voorlopig een vaarwel en ik hoop jullie allemaal snel weer te zien", aldus de verdediger, die een latere terugkomst bij Watford niet uitsluit.

Kabasele speelde in totaal maar liefst 166 matchen voor Watford in zowel de Premier League als de Championship.