'KAA Gent kan ook Torunarigha zien vertrekken na interesse van Mönchengladbach'

'KAA Gent kan ook Torunarigha zien vertrekken na interesse van Mönchengladbach'

23-07-2023 12:15
2

KAA Gent staat nog voor een drukke transferzomer en blijft speuren naar versterking. Achterin zag het al heel wat pionnen vertrekken en haalde het ook verschillende nieuwe namen. Toch kan het met Jordan Torunarigha nu nog een basisspeler zien vertrekken.

De voorbije maanden nam Gent al afscheid van Andreas Hanche-Olsen, Michael Ngadeu, Bruno Godeau, Joseph Okumu en huurling Kamil Piatowski. Zelf haalden de Buffalo's wel Ismaël Kandouss en Tsuyoshia Watanabe in huis, maar nu kan ook Torunarigha volgens Sky Sports gaan vertrekken.

Het sportkanaal geeft aan dat Borussia Mönchengladbach het vizier heeft gericht op Torunarigha. De Duitse club zoekt naar een opvolger voor Nico Elvedi en denkt daarvoor onder andere aan Torunarigha. De gesprekken werden al aangevat en de verdediger heeft naar verluidt zelfs aangegeven open te staan voor een transfer.

Daarmee dreigt Gent opnieuw een basispion te zien vertrekken, al kan het wel mogelijk stevig cashen. Zelf betaalden de Buffalo's zo'n drie miljoen euro voor de 25-jarige verdediger, die een veelvoud daarvan moet opleveren.