Waar eindigt Boniface? ‘Naast Leverkusen is Everton “meest geïnteresseerde”’

Waar eindigt Boniface? ‘Naast Leverkusen is Everton “meest geïnteresseerde”’

21-07-2023 15:59 Laatste update: 16:03

Victor Boniface maakte afgelopen seizoen indruk in de spits bij Union Saint-Gilloise. De Nigeriaanse spits heeft zich met een aantal knappe prestaties - ook in Europa - in de kijker gespeeld van sommige topclubs. 

Eerder bracht Fabrizio Romano het nieuws dat Bayer Leverkusen erg dicht bij een deal met Union staat. Volgens La Colina de Nervion zou er echter een kaper op de kust zijn. Volgens La Colina is Everton de "meest geïnteresseerde" in de race om Boniface deze zomer. 

Bayer Leverkusen uit de Bundesliga wordt in de update ook genoemd als mogelijke gegadigden. De aanval van Everton heeft deze zomer dringend behoefte aan een injectie van jeugd en kwaliteit, dus Boniface moet worden beschouwd als een optie om binnen te halen. 

Sean Dyche is alvast grote fan. Het is moeilijk voor Dyche om te vertrouwen op Dominic Calvert-Lewin, gezien zijn blessureproblemen. Ook Neal Maupay is een certitude. Hij scoorde en assisteerde slechts één keer in een totaal van 29 optredens. Het valt echter af te zien of de gesprekken met Leverkusen al te ver gevorderd zijn om echt nog een vuist te maken.