Odjidja (ex-Gent) op transfer naar Hajduk: “Wordt een grote uitdaging voor mij”

Odjidja (ex-Gent) op transfer naar Hajduk: “Wordt een grote uitdaging voor mij”

14-07-2023 18:40
1

Vadis Odjidja, de oud-aanvoerder van KAA Gent, verlaat de ploeg na vijf jaar transfervrij. De 24-jarige middenvelder heeft getekend bij het Kroatische Hajduk Split. Odjidja tekende een contract voor een jaar met een optie voor nog een jaar, de middenvelder reageert tevreden op zijn transfer.

Odjidja vertelt dat hij goede gesprekken had bij Hajduk met de coach en de directie. De middenvelder ziet een mooi avontuur voor de boeg. "Ze legden me de grootsheid van de club en de ambities uit. Dit wordt een grote uitdaging voor mij", citeert Sporza Odjidja.

Odjidja deelt verder dat hij niet volledig onbekend is bij de Hajduk Split. "Ik ken in de kleedkamer al doelman Lovre Kalinic, met wie ik samenspeelde bij KAA Gent, en Marko Livaja, die in mijn tijd bij Olympiakos voor rivaal AEK Athene speelde", deelt Odjidja.

Hajduk Split wist het afgelopen seizoen tweede te eindigen in de Kroatische League. De ploeg hoefde alleen Dinamo Zagreb voor zich te laten. Hierdoor speelt de ploeg in de voorronde van de Champions League.