Emotioneel afscheid Teuma (Union): “Geloof dat er echte liefde tussen ons bestaat”

Emotioneel afscheid Teuma (Union): “Geloof dat er echte liefde tussen ons bestaat”

08-07-2023 21:18
2

Teddy Teuma, de oud-aanvoerder van Union SG, heeft zijn transfer te pakken naar het Franse Stade Reims. Teuma bedankt de club en de fans voor zijn periode bij Union. Teuma was een absolute steunpilaar voor de ploeg waar hij vier en een half seizoen voor uitkwam.

Teuma neemt emotioneel afscheid van Union, de speler benadrukt dat er liefde is tussen hem en Union. “Toen ik mijn zoon vertelde dat ik Union SG ging verlaten, moest hij huilen. Dat laat zien hoe veel liefde er is voor Union vanuit mijn familie. Ik wist altijd dat mijn kinderen veilig waren in het stadion, ik ben erg gehecht geraakt aan de fans en de club. Ik geloof dat er echte liefde tussen ons bestaat”, deelt Teuma via de officiële kanalen van Union.

Teuma vertelt over het kampioenschap met Union dat voor promotie naar de Jupiler Pro League zorgde. “Het is waar dat de trofee van de tweede Belgische Divisie niet de mooiste is, maar ik was zo trots dat ik die trofee omhoog mocht houden, dat ik er geen aandacht aan besteedde. Het was een onvergetelijk moment, het is nu aan Union om nog meer titels te winnen”, vertelt Teuma.

Teuma gaat ook dieper in op zijn eigen identiteit als kapitein van Union. “Op het eerste gezicht denken mensen misschien, Teddy Teuma is arrogant, agressief of koppig. Maar door de jaren heen hebben mensen mij hier leren kennen. Je kan zien dat ik iemand ben met waardes en iemand die respect heeft voor anderen. Mensen kwamen er zo achter dat ik een compleet ander persoon ben”, deelt Teuma.

Teuma sluit af met een emotionele boodschap aan de supporters en Union. "Ik hoop dat ik een persoon ben waar mensen zich in kunnen vinden. Ik hoop dat dat is hoe België en de supporters mij zullen herinneren.  Het was voor mij een eer om kapitein te mogen zijn van dit team met deze fans. In viereneenhalf jaar heb ik ze nooit negatief over mij of over het team gehoord. Ik weet zeker dat Union grootse dingen zal doen zonder mij en hopelijk zullen de fans zich mij herinneren”, besluit Teuma.