OFFICIEEL: Na vertrek bij RWDM kiest Smeets voor oude liefde MVV

OFFICIEEL: Na vertrek bij RWDM kiest Smeets voor oude liefde MVV

02-07-2023 19:00

Bryan Smeets is komend seizoen weer op de Nederlandse velden te bewonderen. De middenvelder, die in het verleden nog in Nederland speelde, keert terug bij zijn oude liefde MVV Maastricht en is daar erg blij mee.

Smeets was sinds februari clubloos, nadat hij op een vervelende manier vertrok bij promovendus RWDM. Nu keert hij na acht jaar terug bij MVV. "Als geboren Maastrichtenaar ben ik MVV uiteraard altijd blijven volgen. Ik krijg nu een mooie kans om terug te keren op het rood-witte nest. MVV heeft vorig jaar kunnen verrassen, ik ga er alles aan doen om dat kunststukje dit seizoen te herhalen", laat hij weten in gesprek met de clubkanalen.

"We zijn al enige tijd met Bryan in gesprek en we zijn zeer blij dat hij voor ons verhaal gekozen heeft", zegt technisch manager Ronny van Geneugden. "Met zijn voetballende kwaliteiten is hij een absolute meerwaarde, met zijn leeftijd en leidinggevende capaciteiten verwachten we bovendien dat hij onze jonge ploeg bij de hand kan gaan nemen."

Smeets werd begin 2022 door Lommel SK naar België gehaald en trok enkele maanden later richting RWDM. Een groot succes werd dat echter niet voor Smeets, die begin februari de club al moest verlaten.