We verwachten dat er snel een akkoord gaat komen met RSC Anderlecht

"We verwachten dat er snel een akkoord gaat komen met RSC Anderlecht"

02-07-2023 16:16
11

Bij RSC Anderlecht staat er op transfervlak nog heel wat te gebeuren. Niet alleen inkomende transfers, maar ook uitgaand moeten er nog zaken worden gedaan. Onder andere met Kristoffer Olsson, die definitief kan vertrekken.

De middenvelder werd het afgelopen seizoen verhuurd aan het Deense FC Midtjylland, dat de Zweed voor vier miljoen euro kon overnemen. Die aankoopoptie werd niet gelicht, al betekent dat niet dat een transferdeal definitief niet doorgaat.

De Deense club blijft hopen op de komst van Olsson en is ook positief over de komst van de middenvelder. "Ik denk dat er in de nabije toekomst een akkoord kan volgen. Zolang er niets is getekend, is er echter nog geen akkoord. Maar we verwachten wel dat dit gaat komen", zegt Svend Graversen, sportief directeur van Midtjylland bij Bold.

Het is niet bekend hoeveel Olsson Anderlecht zal opleveren, al lijkt dat dus minder dan de gevraagde vier miljoen euro te gaan zijn. De middenvelder werd zelf voor vier miljoen euro aangetrokken door toenmalig sportief directeur Peter Verbeke, maar wist niet door te breken. Hij speelde uiteindelijk 48 partijen voor paars-wit, waarin hij goed was voor zes assists.