Update: 'Sebaoui tekent contract voor drie jaar bij Feyenoord'

Update: 'Sebaoui tekent contract voor drie jaar bij Feyenoord'

26-06-2023 11:32 Laatste update: 28-06-2023 10:02
13

Ilias Sebaoui, de 21-jarige aanvallende middenvelder van Beerschot V.A. geniet de interesse van Nederlands kampioen Feyenoord. De Nederlandse club onderhandelt momenteel met K Beerschot VA over een transfer van Sebaoui. Feyenoord wil de 21-jarige aanvallende middenvelder definitief overnemen en direct gebruik maken van de samenwerking met FC Dordrecht.

Volgens de Gazet van Antwerpen kan Sebaoui een meerjarig contract tekenen bij Feyenoord. Op dit moment zijn Feyenoord en Beerschot aan het onderhandelen over de afkoopsom, klinkt het. De jeugdinternational van Marokko ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij Beerschot. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op drie ton.

Een overstap van Sebaoui naar Feyenoord betekent niet dat Sebaoui direct in het shirt van Feyenoord gaat spelen. Het voornemen is om Sebaoui een jaar bij Dordrecht te laten rijpen. De middenvelder speelde het afgelopen seizoen twintig wedstrijden in de Challenger Pro League. Daarin scoorde hij één keer en was hij eenmaal aangever.

Update: Beerschot en Feyenoord zijn rond over de transfersom. Sebaoui tekent vrijdag een driejarig contract bij Feyenoord. De club leent de jeugdspeler vervolgens uit aan FC Dordrecht, dat in de tweede klasse in Nederland uitkomt. Dat meldt Gazet van Antwerpen.