'Bayern laat oog vallen op Sangaré en Phillips als alternatief voor Rice'

'Bayern laat oog vallen op Sangaré en Phillips als alternatief voor Rice'

23-06-2023 14:30

Ibrahim Sangaré is één van de alternatieven voor Declan Rice bij Bayern München. Ook Kalvin Phillips staat in de belangstelling van de Bundesliga-grootmacht, meldt BILD.

Bayern-trainer Thomas Tuchel zag in Rice de ideale nummer zes, maar hij lijkt aan de neus van Der Rekordmeister voorbij te gaan. Door het transfergeweld van Arsenal en Manchester City, die beiden ruim honderd miljoen willen betalen aan West Ham United, oriënteert Bayern zich op alternatieven. 

Volgens BILD is de Duitse kampioen Sangaré actief aan het scouten. De Ivoriaan kan deze zomer voor zo'n 37 miljoen euro vertrekken bij PSV. Hij heeft concurrentie van onder meer Phillips, die geen succes is gebleken bij Manchester City. Hoewel hij voor liefst 49 miljoen euro overkwam van Leeds United, kwam hij nauwelijks voor in de plannen van manager Pep Guardiola.

De zaakwaarnemer van Sangaré voorspelde woensdag nog dat de sterke middenvelder 'op zeker' gaat vertrekken uit Eindhoven. Volgens Jean Musampa is er ook voldoende interesse, maar voldoen clubs nog niet aan de vraagprijs van PSV. Onder andere Paris Saint-Germain en Newcastle United zouden in een eerder stadium hebben geïnformeerd.