Gheysens na reactie Mintjens: “Goed dat we na al die jaren haar standpunt weten”

Gheysens na reactie Mintjens: “Goed dat we na al die jaren haar standpunt weten”

10-06-2023 19:55
15

Paul Gheysens, de voorzitter van Royal Antwerp FC, reageert op het voorstel van Tania Mintjens. De eigenares van een groot gedeelte van de grond van de Bosuil heeft een voorstel gedaan en Gheysens reageert content op het voorstel van Mintjens.

Mintjens heeft eerder aangegeven dat zij bereidt is om een oplossing te zoeken met Antwerp FC en Gheysens. Mintjens wil een nieuwe, verlengde erfpachtovereenkomst afsluiten onder bepaalde voorwaarden. “Het is goed dat we na al die jaren eindelijk het standpunt van Mintjens kennen”, vertelde Gheysens aan Het Belang van Limburg.

Gheysens kon hier verder niet dieper op ingaan omdat hij zich nog beter wilde voorbereiden. “Maar sta me toe om alles eerst eens grondig te bestuderen alvorens uitvoerig te reageren”, besloot de voorzitter van Antwerp.

Zo lijkt er toch beweging te zitten in de stadion-impasse, nadat voorzitter Gheysens zich kritisch uitte. Gheysens deed dit in zijn speech tijdens de huldiging van Antwerp nadat de ploeg zich tot kampioen van de Jupiler Pro League had gekroond en eerder de Croky Cup had veroverd.