Lestienne flirt met Belgische terugkeer: “Mijn telefoon staat niet stil”

Lestienne flirt met Belgische terugkeer: “Mijn telefoon staat niet stil”

10-06-2023 16:26
10

Maxim Lestienne speelt momenteel in Singapore bij Lion City Sailors. Daar kan de 30-jarige ex-Club Brugge en Standard-speler met 29 goals en 41 assists in 47 wedstrijden geweldige statistieken voorleggen.

Lestienne denkt nog niet aan stoppen. “Ik heb altijd gezegd dat ik rond mijn 30, 32ste zou stoppen, maar dat zal niet gebeuren. Ik ben nog te goed in vorm. Ik hoop nog mooie jaren te hebben. Als ik mijn huidige niveau bezie, dan ben ik misschien wel weer op mijn best, zoals destijds bij Club Brugge of PSV.”

De aanvaller vindt dat hij nu zijn plaats nog zou hebben in België. “Alleen ben ik nu volwassener. Ik dacht al mijn kwaliteiten kwijt te zijn, maar ik bulk weer van het vertrouwen. Mocht ik terugkeren naar België, dan heb ik daar weer mijn plaats”, citeert Het Nieuwsblad.

Lestienne houdt zijn deur alvast open. “Mijn contract hier loopt over zes maanden af en mijn telefoon staat niet stil. Ze willen me hier verlengen en daar zijn we over aan het onderhandelen. Ik ben hier blij, we zullen zien.”

De contacten zijn er. “Ik heb contacten met ­Belgische clubs, maar ook met teams uit de MLS, Azië, de woestijn. Concreet is er nog niets. Ik wil eerst weten wat we hier gaan doen. Maar waarom zou ik niet terugkeren naar ­Begië? We hebben daar onze ­familie, ons huis.”