UPDATE: ‘Anderlecht verhoogt bod naar zeven miljoen euro voor Vazquez’

UPDATE: ‘Anderlecht verhoogt bod naar zeven miljoen euro voor Vazquez’

08-06-2023 16:10 Laatste update: 09-06-2023 22:11
94

RSC Anderlecht blijft hevig speuren naar versterkingen en hoopt onder andere een nieuwe spits in huis te kunnen halen. Die nieuwe spits zou weleens Luis Vazquez kunnen worden.

De Argentijnse spits werd afgelopen zomer nog hevig gelinkt aan Club Brugge, dat uiteindelijk koos voor Roman Yaremchuk. Anderlecht is die interesse echter niet vergeten en is volgens La Dernière Heure nu van plan om de 22-jarige Vazquez in huis te halen.

Een transfer behoort ook tot de mogelijkheden. Afgelopen zomer vroeg Boca Juniors nog tien miljoen euro voor de spits, die inmiddels verre van een basisspeler is bij de Argentijnse topclub. Zijn prijs is dan ook flink gezakt, waar Anderlecht van hoopt te kunnen profiteren.

Vazquez heeft bij Boca Juniors nog een contract tot medio 2026, waar hij dit seizoen twaalf keer voor uitkwam. Daarin was hij echter geen enkele keer te scoren.

UPDATE: RSC Anderlecht neemt concrete stappen om Luis Vázquez binnen te halen. Boca Juniors heeft van Anderlecht een bod ontvangen van 4,5 miljoen euro, meldt Het Laatste Nieuws. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Luis vazquez (@luiisvzqz)

Update: Volgens TYC Sports heeft RSC Anderlecht het bod op Vazquez verhoogd naar zeven miljoen euro, met een vast bedrag van vijf miljoen euro. Het zou daarmee 70% van de transferrechten krijgen. Boca Juniors zou echter nog meer willen.