Toekomst Hazard: ‘Blijft in Madrid wonen en overweegt einde van carrière'

Toekomst Hazard: ‘Blijft in Madrid wonen en overweegt einde van carrière'

08-06-2023 11:42 Laatste update: 12:16
11

Eden Hazard heeft zondag afscheid genomen van Real Madrid. De voormalige kapitein van de Rode Duivels stond nog een jaar onder contract, maar beslist te vertrekken. Hazard zou volgens Mundo Deportivo er zelf aan denken om zijn schoenen aan de haak te hangen. 

Het idee van Hazard is om bij zijn familie in Madrid te blijven wonen. Het zou hem, volgens de krant, onvermijdelijk dichter bij het einde van zijn profcarrière brengen. ‘In het geval van Hazard is het iets dat al een tijdje aan het rijpen is en hoewel zijn integratie bij Real Madrid erg goed is geweest, is zijn passie voor voetbal aan het vervagen sinds hij vier jaar geleden aankwam in het Bernabeu’, schrijft de krant. 

Het gebaar van Hazard om zijn salaris 'kwijt te schelden' en zijn vertrek te vervroegen is, volgens de krant, een teken van dankbaarheid naar Real Madrid toe. De Belg wil, in ieder geval voor een jaar, in Madrid blijven en bij zijn familie blijven wonen. ‘Bij Real Madrid had hij het geluk niet aan zijn zijde, maar dat doet niets af aan een geweldige carrière en het feit dat hij zich echt Madrileen voelt’, besluit de krant