UPDATE: 'Club Brugge staat dicht bij Poolse jeugdinternational Krzyzanowski'

UPDATE: 'Club Brugge staat dicht bij Poolse jeugdinternational Krzyzanowski'

05-06-2023 16:15 Laatste update: 27-07-2023 17:55
14

Club Brugge haalde de voorbije flink wat jonge talenten richting ons land en blijft speuren naar nieuwe goudhaantjes. Het denkt met Jakub Krzyzanowski een nieuw goudhaantje gevonden te hebben.

Krzyżanowski is een zeventienjarige linksachter die in eigen land momenteel uitkomt voor de Poolse topclub Wisla Krakow. Daar maakte hij indruk bij het B-elftal, maar vooral ook bij de nationale jeugdploegen van Polen. Volgens lokale media is er dan ook flink wat interesse in de linksachter.

Naast Juventus wordt namelijk ook Club Brugge genoemd als potentiële bestemmng voor Krzyżanowski, die bij zijn ploeg nog een contract tot medio 2024 heeft.

Club Brugge heeft echter geen gebrek aan goede linksachters in de huidige kern. Naast Bjorn Meijer en Maxim De Cuyper kan het ook rekenen op de diensten van de achttienjarige Joaquin Seys, die flink indruk wist te maken bij Club NXT in de Challenger Pro League.

UPDATE:

David Van den Broeck, journalist bij Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge dicht bij een transfer van Krzyzanowski staat. De Poolse linksback zou ondertussen al een akkoord bereikt hebben met de club en 'de deal zit in de pijplijn'. Deila ziet de jonge Pool eerst wel nog rijpen bij Club NXT.