OFFICIEEL: Nog geen vertrek bij Dender, Simons tekent nieuw contract

OFFICIEEL: Nog geen vertrek bij Dender, Simons tekent nieuw contract

01-06-2023 21:41 Laatste update: 21:46
2

Het verhaal van Timmy Simons bij FC Dender is nog niet geschreven. De coach nam in februari het roer over bij de ploeg uit de Challenger Pro League en heeft nu ook besloten om zijn contract bij de club te verlengen.

Op de officiële kanalen kondigt Dender trots aan dat het Simons ondanks interesse van onder andere KV Kortrijk en KV Oostende toch kon overtuigen om bij de club te blijven. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract en zal volgend seizoen dus opnieuw actief zijn in de Challenger Pro League.

Simons werd in februari van dit jaar aangesteld bij FC Dender, dat toen nog stevig streed tegen de degradatie. Onder de leiding van Simons wist het echter wel sterke degradatie play-offs af te werken en eindigde het derde in dat klassement, op veertien punten van een degradatieplek.

"De afgelopen maanden hebben we met iedereen, supporters, spelers, staff, bestuur en alle medewerkers een mooi parcours afgelegd", kwam Simons met een korte reactie. "Ik ben dan ook zeer trots om de volgende twee seizoenen samen verder te kunnen bouwen aan de toekomst van Dender FC", gaf hij aan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FCV Dender EH (@fcdender)