'Chelsea-speler Mount en Manchester United bereiken akkoord'

'Chelsea-speler Mount en Manchester United bereiken akkoord'

1 juni - 08:38
4

Manchester United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Chelsea-middenvelder Mason Mount. Dat meldt The Telegraph. Het is nu wachten op een akkoord tussen beide clubs, iets waar manager Erik ten Hag volgens de krant het volste vertrouwen in heeft. 

Chelsea staat aan de vooravond van een roerige transferzomer. Er moet eerst een aantal spelers verkocht worden voordat nieuwbakken trainer Mauricio Pochettino aan versterkingen kan denken. Mount, die bij Chelsea nog een contract heeft tot medio 2024, lijkt een van de eerste die gaat vertrekken. 

Zowel Liverpool, Arsenal als United toonde interesse, maar laatstgenoemde lijkt de strijd te hebben gewonnen. Het is nog onduidelijk hoeveel The Red Devils uiteindelijk gaan betalen voor Mount, die door Ten Hag, naast een nieuwe spits, als absolute transferprioriteit zou worden beschouwd. 

Ondertussen lijkt ook Mateo Kovacic Chelsea achter zich te gaan laten. Eerder meldde The Athletic en Fabrizio Romano al dat de middenvelder in de belangstelling staat van Manchester City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s