Joos onder de indruk van Duranville (ex-RSCA) bij Dortmund: “Doku-iaans”

Joos onder de indruk van Duranville (ex-RSCA) bij Dortmund: “Doku-iaans”

30-05-2023 18:07
19

Julien Duranville (ex-RSC Anderlecht) heeft zich direct laten zien bij Borussia Dortmund. De 17-jarige rechtsbuiten bleek tegen Mainz 05 totaal geen last te hebben van plankenkoorts en dat zagen ook Gert Verheyen en Filip Joos bij Extra Time. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel.

Dortmund was erg dichtbij het kampioenschap van de Bundesliga, maar het gelijkspel tegen Mainz was onvoldoende. Een lichtpunt op deze donkere dag was het optreden van talent Duranville, zag ook Gert Verheyen. “Knap gedaan en dat als debutant in zo’n belangrijke match. Hij pakte uit met de dribbels die je kent van bij Anderlecht”, citeert Sporza Verheyen.

Naast Verheyen was ook Joos erg onder de indruk van het optreden van het Belgische talent. “Doku-iaans, Dortmund had nood aan een blikopener in de match en de grote mannen zochten hem snel. Dat is mooi”, deelt Joos.

Op deze manier heeft Duranville zich direct laten gelden bij Dortmund, het talent kwam de afgelopen wintermercato over van Anderlecht voor 8,5 miljoen euro.