'Rode Duivel Tielemans in de belangstelling van het AS Roma van Mourinho'

'Rode Duivel Tielemans in de belangstelling van het AS Roma van Mourinho'

23 mei - 09:15 Laatste update: 14:28

Youri Tielemans mag na dit seizoen transfervrij vertrekken bij Leicester City. AS Roma-trainer José Mourinho ziet het wel zitten in de Rode Duivel. AS Roma is dan ook concreet in de markt voor de middenvelder. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

AS Roma is nog volop in de strijd om een plek in de top 4 van de Serie A, maar aan voorbereidingen voor het volgende seizoen ontbreekt het niet. Naast andere spelers richt AS Roma zich onder andere op het aantrekken van Tielemans.

Leicester wilde de middenvelder behouden, maar de Rode Duivel koos voor de transfervrije status en zal dus bij een nieuwe club spelen komend seizoen. Ook zouden Borussia Dortmund, Juventus en Newcastle United gecharmeerd zijn van de middenvelder.

Tielemans kende een moeilijke tweede seizoenshelft vanwege blessureleed. Die zorgde er ook voor dat de middenvelder de eerste interlands onder leiding van bondscoach Domenico Tedesco aan zich voorbij moest laten gaan. 

In totaal speelde Tielemans 30 matchen in de Premier League waarin de middenvelder 3 maal tot een goal kwam en 1 assist wist te geven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s