Dortmund op matchpoint, Haller vol ongeloof: 'Dit moment kun je niet kopen'

Dortmund op matchpoint, Haller vol ongeloof: 'Dit moment kun je niet kopen'

22 mei - 11:45
1

Borussia Dortmund is nog maar één overwinning verwijderd van de eerste landstitel sinds 2012, weet Sébastien Haller. De spits, die twee keer scoorde in het 0-3 gewonnen duel met FC Augsburg, telt vol ongeloof af naar het kampioenschap.

"Als iemand me een half jaar geleden had verteld dat ik in deze situatie zou zitten, had ik het niet geloofd", zegt Haller in de Duitse pers. De oud-spits van onder meer FC Utrecht en Ajax herstelde onlangs van teelbalkanker. "Dit is een geweldige kans, we hebben veel geïnvesteerd en nu kunnen we iets groots bereiken."

De titel is echter nog niet binnen. Als Bayern München geen fout maakt, moet Dortmund winnen van FSV Mainz om kampioen te worden. Haller: "Dit jaar zijn we heel dichtbij. We moeten nog zes keer slapen, één keer wakker worden, alles geven en dan kunnen we hopelijk eindelijk de beker in onze handen houden. Het seizoen is over zeven dagen voorbij, dan kunnen de jongens alles kopen wat ze willen: de volgende auto, het volgende huis, de volgende vakantie.... Maar dit moment kun je niet kopen. We hebben er hard voor gewerkt en veel geleden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie