Monaco en Clement niet naar Champions League: Maar wil hier blijven

Monaco en Clement niet naar Champions League: "Maar wil hier blijven"

20 mei - 14:45
5

Voor Philippe Clement en AS Monaco is er geen Champions League komend seizoen. De 3-1 nederlaag tegen Olympique Lyon was daarvoor doorslaggevend en de positie van Clement kwam onder vuur te staan. Trainer clement vertelde over zijn toekomst.

"De vraag naar mijn toekomst kwam niet naar boven. Ik heb nog een contract voor 1 jaar'', vertelde Clement aan La Diagonale

"Ik wil bij Monaco blijven, maar we moeten groeien als team en de laatste tijd hebben we niet laten zien wat we eerder wel hebben bewezen te kunnen", zei de trainer over de tegenvallende prestaties van het team van de laatste periode.

"We moeten de komende twee weken hard werken als we mooie wedstrijden willen blijven spelen", aldus de trainer die zich beseft dat nu alles op alles moet worden gezet om zo hoog mogelijk te eindigen in de Ligue 1.

Clement is sinds januari 2022 trainer van AS Monaco. De coach kwam niet tot een Champions League-kwalificatie aan het begin van het seizoen vanwege uitschakeling in de kwalificatieronde. Wel kwam Monaco vervolgens uit in de Europa League waarin het 8 matchen speelde. Daarin werd Monaco uitgeschakeld door Bayer Leverkusen dat ook Union SG uitschakelde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie