Nee, ik ga echt niet na één seizoen weer vertrekken bij Antwerp

"Nee, ik ga echt niet na één seizoen weer vertrekken bij Antwerp"

19-05-2023 07:00 Laatste update: 10:00
8

De transfer van Vincent Janssen is een schot in de roos voor Antwerp. Hij scoorde dit seizoen al zeventien goals in de Jupiler Pro League. De kans is groot dat de Nederlander ook volgend seizoen op de Bosuil speelt. 

"Met 100% zekerheid kan je dat in het voetbal niet zeggen", aldus Janssen bij Gazet Van Antwerpen. "Maar neen, Vinnie gaat echt niet na één jaar alweer vertrekken. Ik heb er al een reis rond de wereld ­opzitten, met heel wat mooie ­tripjes. Maar zoals ik me nu voel, heb ik mij de laatste jaren niet meer gevoeld. Veel voetballers denken: Ik stap daarheen, of ik ga bij die ­geweldige club spelen. Met mijn levenswijsheid weet ik ­ondertussen wel beter."

Janssen blikt dus al vooruit op komend seizoen met Antwerp. "Ik wil hier eind juni weer vol energie binnenwandelen, want de Bel­gische Supercup (in het weekend van 21-23 juli, red.) en de ­Europese voorrondes komen er snel aan. Al hebben we het aantal te spelen kwalificatieduels de ­komende matchen nog zelf in de hand (knipoogt)."

Antwerp speelt zondag op het veld van Club Brugge. Die wedstrijd wordt om 13u30 afgetrapt.