'Gattoni kan na Anderlecht zijn loopbaan verderzetten in eigen land'

'Gattoni kan na Anderlecht zijn loopbaan verderzetten in eigen land'

4 mei - 16:40

RSC Anderlecht huurt momenteel Federico Gattoni (25). De Argentijn kan momenteel rekenen op interesse uit zijn geboorteland. CA River Plate wil Gattoni immers graag aantrekken.

Met dat nieuws pakt het Argentijnse El Crack Deportivo uit. Volgens die bron wil River Plate dra zaken doen met Sevilla. De Spaanse club verhuurt momenteel Gattoni aan RSC Anderlecht.

Bij Sevilla heeft Gattoni nog een contract tot medio 2027. Toch lijkt het verhaal van de centrale verdediger nu al over bij Sevilla. River Plate hoopt van die situatie te profiteren. Voorlopig lijkt de verdediger zelf de voorkeur te geven om nog langer in Europa actief te zijn. 

Gattoni was voor Anderlecht in de winterstop een aanwinst in de breedte om eventuele blessures en/of schorsingen van Jan Vertonghen en Zeno Debast op te vangen. Voor Anderlecht speelde de verdediger tot nu zes duels. Hij verzamelde daarin 210 speelminuten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.