Burgess gelooft in slaagkansen Adingra bij Brighton: “Zou me erg blij maken”

Burgess gelooft in slaagkansen Adingra bij Brighton: “Zou me erg blij maken”

17-05-2023 11:42

Het partnerschap tussen en Union Saint-Gilloise lijkt goed te werken. Simon Adingra heeft dit seizoen indruk gemaakt bij Union Saint-Gilloise, net als Kaoru Mitoma vorig seizoen. Mitoma heeft dit seizoen zeven goals en vier assists. Deniz Undav scoorde drie cruciale doelpunten in de laatste vier wedstrijden van Brighton. 

Burgess gelooft dat de razendsnelle Adingra met succes dezelfde overstap kan maken. "Ik denk dat Simon een grote kans maakt om het goed te doen in de Premier League”, aldus Burgess. “Hij is een geweldig talent, heeft veel capaciteiten. Hij heeft dit seizoen doelpunten voor ons gemaakt en heeft een enorm tempo”

“Hopelijk gaat hij in de zomer terug, heeft hij een goed voorseizoen en krijgt hij zijn kans. Ik zou blij zijn als hij dat doet”, klinkt het op de officiële website van Brighton. "Hij is nog jong en heeft alle talent, dat is zeker. Zoals alle jonge spelers heeft hij nog wat werk voor de boeg, maar daar zijn ze bij Brighton goed in.”

“Hij heeft genoeg in zich om een echte kans te maken, en als hij hard blijft werken en de prestaties blijft leveren die hij dit seizoen voor ons heeft geleverd, krijgt hij een echte kans. Ik was erg blij voor Deniz dat hij nog een doelpunt maakte voor Brighton bij Arsenal. Nu hij zijn minuten krijgt, bewijst hij zijn kunnen.”