Gelinkt aan Club Brugge en Gent: Ik zal in juni bij KV Kortrijk zijn

Gelinkt aan Club Brugge en Gent: "Ik zal in juni bij KV Kortrijk zijn"

13-05-2023 21:53
5

Na een bijzonder sterk seizoen bij KV Kortrijk kan Tsuyoshi Watanabe andere oorden opzoeken. De Japanse verdediger werd al gelinkt aan verschillende clubs, maar weet zelf nog niet waar zijn toekomst ligt.

Er is flink wat interesse uit Duitsland in Watanabe, terwijl ook Club Brugge en KAA Gent de verdediger graag willen. Die laatste club zag een eerste bod zelfs geweigerd worden. Watanabe weet ook nog niet waar zijn toekomst ligt, maar wil ook niet moeilijk doen als er geen transfer komt. "Ik zal er zijn in juni. Afgesproken", zegt Watanabe op de officiële kanalen van KV Kortrijk.

De Japanse verdediger wist zich op anderhalf jaar tijd alvast in de harten van de Kortrijkse fans te spelen en zag dat beloond worden met de prijs van 'Kerel van het Seizoen'. "De eerste zes maanden gingen niet zo goed, maar dit seizoen heeft me veel voldoening gegeven. Het is allemaal te danken aan mijn teamgenoten en mijn supporters", geeft hij aan.

De kans dat Watanabe bij KV Kortrijk blijft, lijkt echter zo goed als nihil. De vraagprijs van zo'n vier miljoen euro schrikt enkele clubs voorlopig echter nog af.