De Mil heeft focus op Play-Offs: Mijn positie? Daar nu echt nog niet mee bezig

De Mil heeft focus op Play-Offs: "Mijn positie? Daar nu echt nog niet mee bezig"

12-05-2023 15:35
7

Rik De Mil staat aanstaande zondag met Club Brugge tegenover Royal Antwerp FC. Tegelijkertijd gaan er geruchten over een eventueel vertrek na dit seizoen. De Mil vertelde over zijn positie bij Club Brugge.

De Mil behaalde met Club Brugge Europees voetbal, maar het is nog afwachten of de trainer daar zelf van kan gaan genieten. "Mijn positie? Daar ben ik nu echt nog niet mee bezig", vertelde de trainer over zijn rol voor het komende seizoen aan Het Nieuwsblad.

"Alles staat nu in het teken van de play-offs, wat we nog kunnen doen en hoe ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op volgend seizoen", zei de coach, die zich liever richt op de aankomende matchen van Club Brugge dan over zijn toekomst te speculeren.

"Het bestuur heeft duidelijk gecommuniceerd dat we na het seizoen gaan samenzitten", aldus De Mil die wel van plan is uitsluitsel te krijgen over het trainerschap bij Club Brugge nadat de Play-Offs erop zitten. De Mil liet al weten geen oren te hebben naar een functie als assistent-trainer. Ook gaan er geruchten dat Karel Geraerts mogelijk in aanmerking komt voor de T1 positie.

De Mil speelt met Club Brugge een belangrijke rol in het kampioenschap omdat het punten kan afsnoepen van Royal Antwerp FC, Union SG en KRC Genk, clubs die allen nog om de Jupiler Pro League-titel strijden.