OFFICIEEL: Vaeyens (ex-Club Brugge) gaat aan de slag bij Parma

OFFICIEEL: Vaeyens (ex-Club Brugge) gaat aan de slag bij Parma

10-05-2023 12:17 Laatste update: 18:35

Na zijn vertrek bij Club Brugge heeft Roel Vaeyens dan toch een nieuwe job gevonden. De voormalige rechterhand van Vincent Mannaert trekt richting Italië, waar hij Managing Director wordt van Parma.

Eerder klonk al dat Vaeyens naar Parma zou verhuizen en dat wordt nu ook bevestigd door Gianluca Di Marzio. Vaeyens zal bij Parma de rol van Javier Ribalta overnemen, die richting Marseille is vertrokken.

De 44-jarige Vaeyens begon in 2012 bij Club Brugge als scout en groeide al snel uit tot Technisch coördinator om in 2019 uiteindelijk voor twee seizoenen de rechterhand van Vincent Mannaert te worden. Na drie seizoenen die job uitgeoefend te hebben, koos hij echter voor een vertrek.

Bij cultclub Parma, dat momenteel in de Serie B speelt, komt Vaeyens voormalig RSC Anderlecht-speler Elias Cobbaut tegen, terwijl ook Gianluigi Buffon nog steeds uitkomt voor de club.

Update: Roel Vaeyens gaat officieel aan de slag bij Parma. Na zijn vertrek bij Club Brugge heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden als Managing Director bij de Italiaanse club.