Janssen en Antwerp blijven hongerig na Croky Cup:  “Nemen geen genoegen met beker”

Janssen en Antwerp blijven hongerig na Croky Cup: “Nemen geen genoegen met beker”

01-05-2023 17:35
5

Vincent Janssen, de Nederlandse spits van Royal Antwerp FC, reageert na de bekerwinst van Antwerp op KV Mechelen. De spits vertelt dat hij geniet van de bekerwinst maar dat de Antwerpse honger nog niet gestild is na het behalen van de Croky Cup.

Janssen was weer van grote waarde voor Antwerp, de spits zorgde ervoor dat de penalty werd benut waardoor Antwerp op voorsprong kwam tegen Mechelen. Janssen vertelt wat de bekerwinst doet met de ploeg. “Voor ons een hele mooie prijs, we hebben een moeilijk parcours gehad naar de finale toe, dat maakt het denk ik nog iets mooier”, vertelde Janssen aan Het Laatste Nieuws.

Janssen werd gevraagd of er nu minder druk ligt op de ploeg in de Champions’ Play-Offs nu de eerste prijs al behaald is. “Nee, wij nemen geen genoegen met de beker en dan een derde of een vierde plek. Er is nog genoeg om voor te spelen”, deelde Janssen.

Janssen heeft met Antwerp veel vertrouwen in de mogelijkheden van Antwerp in de Champions’ Play-Offs. “Er is een hoop te winnen voor ons. Ik ben benieuwd hoe dit gaat zijn, de focus gaat volledig op Union”, besloot Janssen. Antwerp en Union staan woensdagavond tegenover elkaar in de Champions’ Play-Offs.