Lloris beschaamd na wanprestatie Spurs: 'Moeten ons verontschuldigen aan de fans'

Lloris beschaamd na wanprestatie Spurs: 'Moeten ons verontschuldigen aan de fans'

24-04-2023 10:02
1

Hugo Lloris schaamt zich voor de gigantische nederlaag tegen Newcastle United. De Tottenham Hotspur-aanvoerder vindt dat het team excuses moet aanbieden aan de supporters van The Spurs, laat hij weten bij Sky Sports.

Tottenham droop met een 6-1 nederlaag van het veld af en Lloris betreurt deze prestatie. "Het is allemaal heel beschamend. Waarschijnlijk moeten we ons verontschuldigen aan de fans die meegereisd zijn of de wedstrijd gekeken hebben. We hebben ons vandaag niet van onze goede kant laten zien. We konden niet meegaan in het niveau van Newcastle United. We waren overal te laat. We hebben het volledig af laten weten in het eerste deel van de wedstrijd. Natuurlijk is de tweede helft een ander verhaal, maar dat is tekenend voor onze wedstrijd", vertel de Franse keeper, die in de rust al gewisseld werd wegens een blessure.

Interim-coach Cristian Stellini windt er geen doekjes om en is kritisch. "Er zijn geen woorden voor om ons optreden te beschrijven. Het waren denk ik de slechtste eerste 25 minuten van een wedstrijd die ik ooit heb gezien. Het is moeilijk te begrijpen dat het zo mis kon gaan", stelt de Italiaan bij de persconferentie. Deze nederlaag zorgt voor een flinke domper in de strijd om een top-vier-klassering. De club uit Londen blijft op de vijfde plaats, maar voel de hete adem van clubs als Aston Villa, Liverpool en Brighton & Hove Albion, die op plek zes, zeven en acht staan. De achterstand met Villa bedraagt nog maar twee punten.