Zulte Waregem-verdediger Derijck geeft niet op: Nu moeten we het laten zien

Zulte Waregem-verdediger Derijck geeft niet op: "Nu moeten we het laten zien"

14-04-2023 11:20
2

Voor Zulte Waregem hangt het erom de komende matchen. De club staat op een oncomfortabele 17e positie en moet alles op alles zetten om volgend seizoen weer te kunnen voetballen in de Jupiler Pro League. Verdediger Timothy Derijck is nog hoopvol.

"We hebben het eigenlijk nog in eigen handen, want als we tweemaal winnen, is de kans heel groot dat we ons zullen redden", vertelde Derijck vol goede moed aan Het Nieuwsblad.

"Laten we nu toch maar eerst die partij in Eupen tot een goed einde brengen", zei Derijck over de match met directe concurrent KAS Eupen. Eupen staat op dit moment 15e in de Jupiler Pro League met 4 punten voorsprong op Zulte Waregem.

"Het zijn ook geen makkelijke duels die ons nog resten. Zo nemen we het op de laatste speeldag op tegen Cercle Brugge, een team dat al maanden fantastisch presteert", nuanceerde Derijk de hoop op behoud met een beetje realisme.

Zulte Waregem staat met 24 punten gelijk met nummer 16 KV Oostende en 5 punten voor op RFC Seraing, de nummer 18 van het klassement.