'Mmaee (ex-Standard) mag hopen op transfer naar Premier League-ploeg Leeds'

'Mmaee (ex-Standard) mag hopen op transfer naar Premier League-ploeg Leeds'

10-04-2023 14:45
1

Ryan Mmaee kwam in het verleden nog uit voor Standard en Waasland-Beveren, maar wist in België nooit helemaal door te breken. De Marokkaanse international komt momenteel uit voor Ferencvaros, waar hij zich stevig in de kijker heeft weten spelen.

Met twaalf doelpunten en vier assists in 31 partijen is de in Geraardsbergen geboren Mmaee één van de grote uitblinkers van Ferencvaros. De 25-jarige aanvaller heeft zich met enkele sterke prestaties volgens Football Insider naar verluidt in de kijker gespeeld van Leeds United.

De Engelse club strijdt nog steeds tegen de degradatie en zat het hele seizoen door de blessures van Bamford en Rodrigo met een serieus spitsenprobleem. Dat hoopt het volgend seizoen te kunnen oplossen met Mmaee, die na twee seizoenen Ferencvaros al kan verlaten.

De Marokkaanse spits werd deels opgeleid door KAA Gent en Standard alvorens te worden uitgeleend aan Waaslad-Beveren en Aarhus GF. Daar wist hij nooit echt te overtuigen, waardoor hij in 2019 Standard gratis mocht verlaten. Na twee jaar in Cyprus voor AEL Limassol te hebben gespeeld, verdient hij nu zijn brood in Hongarije bij Ferencvaros.