2343 tickets voor Europa League van Union: ‘Fans blijven achter zonder ticket'

2343 tickets voor Europa League van Union: ‘Fans blijven achter zonder ticket'

30-03-2023 10:33
6

Union Saint-Gilloise ziet haar tickets de deur uitvliegen. Het Europese avontuur van de Brusselse ploeg heeft de belangstelling in de club aangewakkerd. Union wacht een confrontatie met het Duitse Leverkusen en de ticketverkoop zorgt voor een lange rij teleurgestelde fans.

2343 fans van Union Saint-Gilloise reizen op 13 april af naar Leverkusen voor de eerste wedstrijd van de Europa League-kwartfinale tegen Bayer Leverkusen. Een ploeg die trouwens vijf wedstrijden op rij heeft gewonnen in alle competities.

De tickets voor deze wedstrijd gingen als zoete broodjes over de toonbank: de 2343 tickets die dinsdag in de ticketverkoop van de Union Saint-Gilloise beschikbaar waren, zijn meteen allemaal uitverkocht. Dit leidde tot een groot ongenoegen bij de fans die lang in de rij stonden maar er geen konden kopen.

‘Een online verkoop was niet mogelijk omdat de kaartverkoopdienst van Leverkusen met een ander systeem werkt’, klinkt het op de officiële website van USG. ‘Onze dienst moest daarom alle tickets handmatig koppelen aan een naam en een geboortedatum van de koper.’