Chatelle over ontknoping JPL: “Denk dat Club Brugge aan het langste eind trekt”

Chatelle over ontknoping JPL: “Denk dat Club Brugge aan het langste eind trekt”

29 maart - 14:40
8

Thomas Chatelle, de oud-voetballer van onder meer KAA Gent, KV Mechelen, RSC Anderlecht en KRC Genk, kijkt vooruit naar de ontknoping van de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Chatelle ziet Club Brugge de vierde plek nog heroveren.

Chatelle weet dat Gent op dit moment op de vierde plaats staat in de Jupiler Pro League, met nog vier wedstrijden te spelen. Toch denkt de oud-voetballer dat het drukke programma te veel zal zijn voor Gent. “Ik denk dat het drukke programma Gent nog duur te staan komt. 6 wedstrijden in 22 dagen? Dat is net iets te veel van het goede. Wanneer een team als Union dan op bezoek komt, zal je daar de prijs voor betalen”, vertelt Chatelle aan Het Belang van Limburg.

Volgens Chatelle heeft Club Brugge de beste papieren voor de vierde plek, ook al zijn ze afhankelijk van de resultaten van Gent. “Ik denk dat Club Brugge aan het langste eind zal trekken. Zeker omdat ze een makkelijk programma hebben, met Mechelen, Seraing en Eupen enkel Westerlo vormt nog een uitdaging”, besluit Chatelle.

Club Brugge staat op dit moment op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. Met nog vier wedstrijden te gaan moet Club Brugge Gent zien te passeren om op de vierde plaats te komen. Gent heeft op dit moment twee punten meer dan Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s