Onana met Inter tegen Club Brugge-boeman Benfica: We verdienen meer respect

Onana met Inter tegen Club Brugge-boeman Benfica: "We verdienen meer respect"

29-03-2023 09:50
1

Andre Onana maakt zijn borst nat voor de dubbele ontmoeting met Benfica in de Champions League. De doelman treft met Internazionale de club die Club Brugge uit het toernooi knikkerde. De keeper vindt dat anderen met meer respect over zijn ploeg moeten praten.

Inter en Benfica treffen elkaar in de kwartfinale van de Champions League. Beide teams hebben een lange weg af moeten leggen. "We verdienen meer respect in Europa, gezien het feit dat we Barcelona naar de Europa League hebben gestuurd en in een ingewikkelde groep zaten", zegt Onana tegen Sportmediaset. "We hebben laten zien dat we een sterk team zijn. Wat er ook gebeurt in de volgende ronde, we zullen het opnemen tegen Benfica om te winnen. Ik wil alles winnen."

Onana vindt steeds beter zijn plek bij Inter, maar de oud-Ajacied geeft niet alleen zichzelf complimenten omdat zijn ploeg minder tegengoals krijgt "Het betekent dat de verdediging het heel goed doet. Als je geen goals tegen krijgt, is dat een collectieve inspanning, die gaat van de coach tot de spits, plus iedereen die op de bank zit. We zijn hier allemaal om Inter te helpem en het is een grote eer voor mij om de doelman van deze topclub te zijn."

"We moeten altijd zonder angst spelen. Als er angst is, is het beter om helemaal niet te spelen. Er wacht ons een moeilijke maand, maar we bereiden ons elke dag voor op wedstrijden zoals die tegen Juventus en Benfica. Ik ben ervan overtuigd dat als we doen wat we altijd doen, het een mooie maand wordt."

Door Benfica waren de achtste finales het eindstation voor Club Brugge. De ploeg die toen nog onder leiding stond van trainer Scott Parker verloor cumulatief met 7-1 van de Portugese topploeg. Vlak daarna volgde het ontslag van Parker.