Ronaldo reageert op mislukte periode onder Ten Hag: Dit heb ik nooit meegemaakt

Ronaldo reageert op mislukte periode onder Ten Hag: "Dit heb ik nooit meegemaakt"

22 maart - 20:26
1

Cristiano Ronaldo heeft in een persconferentie bij Portugal gereageerd op zijn abrupte vertrek bij Manchester United. De Portugese superster is blij dat hij nu bij Al-Nassr zit en heeft geleerd van zijn tijd bij de club, waar hij op 22 november op straat werd gezet.

"Als je bovenop die berg zit, kan je niet zien wat daaronder leeft", zegt Ronaldo cryptisch over zijn vertrek bij United. "Ik weet nu beter wat belangrijk is en wat niet, want door zo’n periode als de laatste maanden ben ik nog nooit gegaan in mijn hele loopbaan. Hier ben ik wel echt een beter mens van geworden."

In november besloot Manchester United het contract van Ronaldo te laten ontbinden, nadat er meerdere aanvaringen waren met de Portugees.

Ronaldo geeft toe dat zijn laatste tijd bij Manchester United niet om over naar huis te schrijven was. "Soms moet je door dit soort tijden heen om te zien wie er echt met je is en wie niet. Ik heb er geen probleem mee om toe te geven dat dit een vervelende periode was. Maar het leven gaat door, dit was onderdeel van mijn groeiproces."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s