‘Cruciaal figuur voor Cercle, Monaco en Clement in gesprek met Liverpool’

‘Cruciaal figuur voor Cercle, Monaco en Clement in gesprek met Liverpool’

22 maart - 11:18
2

Volgens bronnen benaderd door Get French Football News, heeft AS Monaco sportief directeur Paul Mitchell gesprekken gevoerd met Liverpool. De spilfiguur in het sportieve beleid van Monaco, die verder een aanziebare invloed heeft op dat van Cercle Brugge, staat op de radar van The Reds. 

Zoals gemeld door L'Équipe in februari, is Mitchell klaar om de club te verlaten aan het einde van de zomer. Mitchell wordt gezien als een van de grote toppers in het Europese voetbal. Mitchell werkte eerder nog een tijd rechtstreeks voor Cercle Brugge tot zijn pupil Carlos Avina het roer overnam. AS Monaco zou het contract van Mitchell maar al te graag verlengen maar haar pogingen zouden tevergeefs zijn geweest.  

Liverpool zal in de zomer ook geen sportief directeur hebben. Julian Ward kondigde in november aan dat hij de club aan de Merseyside zou verlaten, hoewel hij de functie pas een jaar bekleedt. Manager Jürgen Klopp noemde dat later "een verrassing". Ward trekt deze zomer naar alle waarschijnlijkheid richting Ajax. 

Liverpool wil dus de leegte opvullen die door het vertrek van Ward is ontstaan, terwijl Mitchell, die het einde van zijn missie bij Monaco heeft bereikt, op zoek gaat naar een nieuwe baan. Get French Football News kan nu onthullen dat Mitchell en Liverpool gesprekken hebben gevoerd over de binnenkort vacante rol van sportief directeur bij de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie