Nardi ziet KAA Gent top vier binnensluipen: “Mogen we niet meer afgeven”

Nardi ziet KAA Gent top vier binnensluipen: “Mogen we niet meer afgeven”

21-03-2023 09:26
3

KAA Gent is over Club Brugge naar de vierde plek geklommen. De Buffalo’s staan op een Play-Off 1-stek en volgens Paul Nardi mogen de Buffalo’s dat niet meer afgeven.

Komende speeldag wacht rode lantaarn Seraing. “We staan nu op de vierde plaats, maar nu komt het moeilijkste, die vierde stek vasthouden. Dit mogen we niet meer afgeven, maar er komen nog enkele moeilijke wedstrijden aan. Zo vind ik bijvoorbeeld onze eerstvolgende opdracht, op bezoek bij Seraing, heel verraderlijk. Dat is een team dat nog knokt voor het behoud en we mogen ons aan een moeilijke match verwachten. Reken maar dat we ook dan op de afspraak zullen moeten zijn.”

Eerst is er de verplichte interlandbreak. “Deze interlandbreak komt op een ideaal moment. Als je merkt hoe jongens zoals Pia (Piattkowski, red.) en Jordan (Torunarigha, red.) in de slotfase van de match niet meer verder konden, dan weet je dat iedereen enorm vermoeid is. Zelfs Julien De Sart moest vervangen worden. Deze break zal ons goed doen en hopelijk komen al onze internationals in goede conditie terug”, citeert Het Nieuwsblad de doelman van KAA Gent.