'SK Beveren en buitenlandse clubs tonen interesse in jonkie van Club Brugge'

'SK Beveren en buitenlandse clubs tonen interesse in jonkie van Club Brugge'

19 maart - 14:30
4

Club Brugge heeft met Club NXT een beloftenploeg die het momenteel bijzonder goed doet in de Challenger Pro League en zelfs al enkele jongens zag doorschuiven naar de A-kern. Toch hebben enkele jonkies het moeilijk om aan speelminuten te geraken. Onder andere Mathis Servais, die weleens zou kunnen vertrekken.

Servais werd een bijzonder mooie toekomst voorspeld, maar kon zich voorlopig nog niet in de basis werken bij Club NXT. De achttienjarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Club Brugge, dat niet verlengd lijkt te gaan worden. Servais kan komende zomer dus andere oorden opzoeken en aan interesse is er geen gebrek.

Zo weet de Waalse journalist Sacha Tavolieri dat ploegen uit de Serie A en de Ligue 1 het vizier hebben gericht op de jongste doelpuntenmaker ooit op profniveau. Servais kiest er naar verluidt echter voor om in België te blijven en zal aan de slag gaan bij SK Beveren, dat hem een driejarig contract heeft aangeboden.

De U18-international kwam dit seizoen tot tien partijen voor Club NXT. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie