Kroos (Real Madrid) over Hazard: “Geloof niet dat Hazard een slecht leven heeft”

Kroos (Real Madrid) over Hazard: “Geloof niet dat Hazard een slecht leven heeft”

19 maart - 12:15
3

Toni Kroos, de centrale middenvelder van Real Madrid, wordt gevraagd wat hij vindt van de huidige situatie van Eden Hazard. Hazard zijn inactieve rol wordt de laatste tijd zeer veel besproken, zeker nadat hij zelf heeft aangegeven dat hij toch graag nog langer bij Real Madrid blijft.

Kroos wordt gevraagd of hij medelijden heeft met Hazard omdat de ex- Rode Duivel al langere tijd niet meer voor komt in de plannen van hoofdtrainer Carlo Ancelotti. “Of ik medelijden met hem heb? Het is een lastige situatie voor hem. Maar medelijden is misplaatst in het voetbal, ik geloof niet dat Eden een slecht leven heeft”, vertelt Kroos aan Eleven.

Kroos vindt ook dat er een stuk eigen verantwoordelijkheid bij komt kijken voor Hazard. Ook vertelt de Duitse middenvelder dat hij alleen medelijden heeft met mensen die het echt zeer slecht hebben. "Op het einde is iedereen voor een stukje zelf verantwoordelijk voor zijn situatie. Ik ken Eden zeer goed, we zijn vaak samen, maar medelijden heb ik met mensen die het zeer, zeer slecht hebben. En daar behoort Eden niet toe", vertelt Kroos. 

Hazard mocht dit seizoen slechts zeven keer het veld betreden namens Real Madrid, in die zeven duels scoorde hij eenmaal en gaf hij een assist. Kroos kwam dit seizoen al 36 wedstrijden uit namens Real Madrid. De middenvelder scoorde twee keer en leverde vijf assists af. Real Madrid staat op dit moment op de tweede plaats met negen punten minder dan koploper Barcelona FC. Op zondagavond negen uur vindt El Clásico weer plaats en komt Real Madrid op bezoek in Camp Nou.