'777 Partners wil inspanning doen om Deila bij Standard te houden'

'777 Partners wil inspanning doen om Deila bij Standard te houden'

16-03-2023 12:16 Laatste update: 12:23
16

Standard doet het dit seizoen beter dan verwacht. Het heeft zelfs nog uitzicht op de top vier. Coach Ronny Deila is daarom heel populair, ook bij andere clubs...

Na het ontslag van Scott Parker bij Club Brugge klonk de naam van Deila al. 777 Partners wil dat vermijden en is bereid om het contract van Deila open te breken, weet La Dernière Heure. Deila tekende in de zomer al voor drie jaar, maar zou een verbeterd contract kunnen tekenen. Verder wil Standard ook haar ambities voor komend seizoen bespreken met de Noor. Die zullen hoe dan ook een pak hoger liggen.

Deila reageerde zelf vorige zondag al op de geruchten over Club Brugge. "Je moet niet alles geloven wat ik de krant staat", vertelde hij toen. "Maar als ik hoor dat de club ons willen, mij of de spelers, dan wil dat zeggen dat we goed aan het werken zijn."

Een nieuwe coach is voorlopig niet aan de orde bij Club Brugge. Het bestuur liet eerder deze week al weten dat Rik De Mil tot het einde van het seizoen aan het roer blijft. Hij won vorige zondag al met 2-0 van Standard.